tiistai 9. maaliskuuta 2010

Tästä se lähtee!

Viime kesänä sain töissä ollessani keikkamyyjältä puhelun:
"Ois erikoislaatuinen kysymys... Haluutteko lähtee kiertueelle Kiinaan?"
No ehdottomasti! Siitä lähtien tätä reissua onkin odotettu, mutta nyt se alkaa vasta tuntua todellisesta, kun eilen hätäpäissään pakkasi ja nyt lähtö onkin jo muutaman tunnin päästä. Onhan tässä silti aikaa leikkiä bloggaajaa.

Luvassa on yksitoista keikkaa yhtä monessa päivässä, joten tahti on erittäin kova. Emme ole koskaan tehneet noin pitkää yhtäjaksoista kiertuetta. Jännä nähdä miten tällaset amatöörit pysyy kasassa.. Toissapäivänä tuli ekaa kertaa mieleen, että mitäpä jos fyysikka pettääkin kesken kaiken, vaikkapa jossain seitsemännen keikan jälkeen. Mutta ollaan kaikki niin fiiliksissä tästä jutusta, että eiköhän me jakseta pelkästään senkin voimalla.

Kartalla kiertämämme reitti näyttää tältä:



Lento lähtee tänään tiistaina klo 18. Huomenna on vapaapäivä ja hieman aikaa palutua jet lagista. Sitten se varsinainen seikkailu sitten alkaakin. Eka keikka on Pekingissä Hot Cat Clubilla. Paikasta löytyikin infoa ihan googlettamalla. Pakko sanoa, että paikka näyttää yllättävän lupaavalta, peruskuppila täältä meidän nurkilta.

Me otetaan mukaan ainoastaan henkilökohtaset soittimemme. Jokaisella keikalla on kuulema paikallinen lämppäri, jolta lainaamme vahvistimet ja rummut. Pasilla on tietysti pellit ym. härpäkkeet mukana. Paikallisista äänentoistolaitteista eikä paikallisten bändien soittokamoista ole juurikaan tietoa, mutta niillä mennään mitä on tarjolla. Miksaajamme taitaa kuitenkin varmuuden vuoksi ottaa kolvin mukaansa.

Nyt vielä viimeinen tsekkaus, että kaikki tarvittava on mukana. Jan tulee Turusta junalla Tikkurilaan klo 15.15. Tai siis VR:n tuntien, pitäisi tulla. Käydään poimimassa se kyytiin ja loppu retkue tavataan neljän pintaan lentokentällä. Luulenpa, että se on vaan pintit naamaan ja menoks!

Ja loppuun vielä kevennykseksi otteita listasta, jonka ohjelmatoimisto lähetti meille muistuttamaan musikantteja paikallisesta meiningistä. Näillä ohjeilla reissusta pitäisi selvitä ehjin nahoin:

Haastatteluissa tms välttäkää poliittisia kannanottoja.

Yleisesti kaikkein epämääräisimmissä kioskeissa myytävä tupakka, alkoholi tms on väärennettyä. Kannattaa pyytää kiertuemanageria tsekkaamaan oikeat paikat ostaa näitä.

Ensisijaisesti; älkää liikkuko yksin missään. Seuraatte kiertumanageria hotelliin- keikkapaikalle- hotelliin- junaan- lentokoneeseen jne.

Oppaaksi kadulla tai muualla tarjoutuvia,mahdollisesti englanninopiskelijoiksi itsensä esitteleviä vastakkaisen sukupuolen edustajia kannattaa välttää, tapaaminen saattaa päättyä rahojen katoamiseen.

Huumausainerikkomuksista seuraa ankara rangaistus, jopa kuolemantuomio.

Liikenne: kaaottista. Varokaa autoja silloinkin kun jalankulkijoille palaa vihreä valo.


Kuulostaa hauskalta! Eikö?

Tarkan keikkalistan voit tsekata osoitteesta:
www.myspace.com/snipedrive

.Heikki

3 kommenttia:

  1. Samanlaista ohjetta täällä Etelä-Afrikassa ja mitään ei ole tapahtunu...

    VastaaPoista
  2. Hot Cat Club: aika hot!
    http://www.thebeijinger.com/blog/2009/09/02/Dig-These-Cats-Hot-Cat-Club-Opens-for-Business

    VastaaPoista
  3. Hyvä äijät!! Asiallista sekoilua ja näköjään hyvä meininki!Tsemiä keikoille!!!!

    VastaaPoista